Forsiden
Brug din opvaskemaskine energivenligt
Energimærkning af opvaskemaskiner
Opvaskemaskine producenter
Opvaskemaskines historie
Undgå levende opvaskemaskine
Viden om opvaskemaskiner

Opvaskemaskine producenter

Når du skal købe en opvaskemaskine, vil du have en del muligheder at vælge imellem. Du skal blandt andet tage stilling til hvilken producent og model, der passer bedst til dine behov.

Bosch opvaskemaskine

Køber du en Bosch opvaskemaskine vil du få en maskine af høj kvalitet, der også har et lavt energiforbrug og en lav støjfunktion. Alle opvaskemaskiner fra Bosch er produceret med omtanke for miljø, og de bliver testet med jævne mellemrum for at vedligeholde den høje kvalitet.

Blandt andet derfor blev opvaskemaskinen Bosch Active Water kåret til Bedst i test i november 2011. Ønsker du at købe reservedele eller finde en manual til Bosch opvaskemaskiner, kan det gøres på internettet.

Læs mere om Bosch opvaskemaskiner her

Bosch opvaskemaskine


Miele opvaskemaskine

Miele opvaskemaskiner er kendt for at kunne holde i op til 20 år. Derudover er opvaskemaskiner fra Miele vurderet som bedst i test i forhold til værdi for pengene.

Hvor mange opvaskemaskiner har et lydniveau på mellem 50 og 54 decibel, er Mieles opvaskemaskiner blandt de mindst støjende med et lydniveau på 41 dB. Mieles produkter er desuden miljøvenlige og energisparende.

Læs mere om Miele opvaskemaskiner her

Miele opvaskemaskine


AEG opvaskemaskine

Med en AEG opvaskemaskine er der lagt vægt på æstetik og brugervenlighed. Du kan vælge mellem en integrerbar, indbygget eller en SlimLine AEG opvaskemaskine. Her skelnes der ikke mellem kvalitet, men mellem størrelse og udvendigt design.

Lydniveauet for en opvaskemaskine fra AEG ligger på mellem 39 og 47 dB. Hvis du er interesseret i reservedele, kan de købes på de enkelte forhandleres hjemmesider.

Læs mere om AEG opvaskemaskiner her

AEG opvaskemaskine

Copyright Opvaskemaskine-guide.dk 2012 E-mail: kontakt@opvaskemaskine-guide.dk